wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » RODO2

Promocje

1
Półbut roboczy AIRLIGHT 367

Półbut roboczy AIRLIGHT 367196,00 zł154,00 zł brutto125,20 zł netto

BSLADY półbut

BSLADY półbut105,50 zł94,85 zł brutto77,11 zł netto

Ubranie robocze LIGHT

Ubranie robocze LIGHT79,99 zł41,33 zł brutto33,60 zł netto

Dodatkowe opcje przeglądania

SKLEP STACJONARNY

  • Green-Tech Anita Prokop
  • Rudna Wielka 31
    36-054, Rudna Wielka
    woj. podkarpackie
  • NIP: 517 035 99 55
  • E-mail:sklep@greentech.rzeszow.pl
  • Godziny działania sklepuDni powszednie: 7.00 - 16.00, Sobota - Niedziela: nieczynne

RODO

Informacja o przetwarzaniu danych osobowych
25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 17 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ( określenie jako ,, RODO „ , ,,ORODO” ,, GDPR” lub Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych ) . W związku z tym chcielibyśmy poinformować Państwa o przetwarzaniu Państwa danych oraz zasadach jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku . Poniżej znajdziesz podstawowe informacje na ten temat

Kto będzie administratorem Twoich danych ? Jak można się z nim kontaktować?
Administratorem Państwa danych osobowych jest: Anita Prokop prowadząca działalność gospodarczą pod nazwą Green-Tech Anita Prokop w Rudnej Małej 398, NIP 5170359955
Mogą się Państwo skontaktować z Administratorem poprzez adres mailowy anita@greentech.rzeszow.pl, pisemnie na adres firmy bądź telefonicznie 781533080.

Cel przetwarzania danych osobowy.
1. Dane osobowe są przetwarzane w celu bieżącej komunikacji z Administratorem, polegającej na współpracy handlowej służącej realizacji zamówień, wystawiania faktur VAT oraz wysyłania wiadomości drogą elektroniczną.
2. Dane osobowe są przetwarzane w celach ustalenia, obrony i dochodzenia roszczeń przez Administratora.
3. W przypadku założenia konta na w sklepie internetowym należącym do Administratora, dane osobowe są przetwarzane w celu realizacji zamówień składanych za pomocą konta w sklepie internetowym (www.greentech.rzeszow.pl). 4. Dane osobowe w postaci adresu email są przetwarzane w celu prowadzenia działań, polegających na przekazywaniu informacji o produktach oferowanych przez firmę Green-Tech Anita Prokop (branża BHP), promocjach, cennikach.

Czy podanie danych osobowych jest obowiązkowe?
Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, jednakże konieczne w celu właściwej współpracy handlowej, realizacji zamówień jak również korzystania ze sklepu internetowego. Przetwarzanie danych osobowych w postaci adresu email jest niezbędne do realizacji wskazanych wyżej celów oraz odpowiadających tym celom prawnie uzasadnionych interesów Administratora. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak niezbędne do wykonywania w/w czynności.

Komu możemy przekazać dane ?
Odbiorcami Państwa danych osobowych są firmy z , którymi Green-Tech Anita Prokop współpracuje aby w jak największym zakresie spełnić Państwa oczekiwania :
 Obsługi informacyjnej
 Obsługi księgowej i prawniczej
 Obsługi administracyjno – biurowej oraz magazynowej
 Obsługi hostingowej
 Obsługi transakcji bankowej
 Obsługi ubezpieczeniowej
 Obsługi transportowej
Oraz w celu realizacji zamówień Direct Service oraz zdobień towaru .
Od wszystkich produktów do których , przekazywane są dane osobowe wymagamy zachowania wysokich standardów bezpieczeństwa informacji .

Państwa dane nie są przekazywane do Państw trzecich.

Czy Państwa dane osobowe podlegają profilowaniu?
Państwa dane osobowe nie podlegają profilowaniu.

Do kiedy będziemy przechowywać Państwa dane ?
1. Państwa dane osobowe będą przetwarzane do momentu przedawnienia roszczeń z tytułu dostawy/sprzedaży towaru. 2. Dane osobowe w postaci adresu email będą przetwarzane do momentu przesłania przez Państwa do Green-Tech Anita Prokop informacji o zgłoszenia sprzeciwu.
3. W związku z utrzymaniem oraz komunikowaniem się przez strony internetowe do momentu posiadania konta na stronie internetowej
4. Każdy pracownik/osoba współpracująca z kontrahentem Administratora podana jako osoba kontaktowa będzie figurować w bazie Administratora do momentu:
- powzięcia przed Administratora informacji, iż nie współpracuje z kontrahentem
- Administrator zostanie zawiadomiony, że pracownik / osoba współpracująca nie będzie już osobą kontaktową w relacja Administrator – kontrahent
- poinformowała o zaprzestaniu przetwarzania jej danych osobowych przez Administratora

Jakie masz prawa w stosunku do Twoich danych ?
Osoba której dane dotyczą ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania , usunięcia ograniczenia przetwarzania prawo do przenoszenia danych , prawo wniesienia sprzeciwu. Cofnięcie zgody na przetwarzanie danych osobowych może zostać dokonane poprzez skontaktowanie się na podany numer lub adres poczty elektronicznej.
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości co do przetwarzania Państwa danych osobowych prosimy o kontakt na adres email lub nr telefonu
Przysługuje państwo do prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych . Jednakże w pierwszej kolejności zachęcamy do bezpośredniego kontaktu w celu wyjaśnienia jakikolwiek wątpliwości dotyczących Państwa danych osobowych .
Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Szanowny Użytkowniku !
Z uwagi na zmieniające się przepisy o ochronie danych osobowych, przekazujemy Państwu komplet informacji w związku z przetwarzaniem Państwa danych osobowych. Administratorem Państwa danych osobowych jest: Anita Prokop prowadząca działalność gospodarczą pod nazwą Green-Tech Anita Prokop w Rudnej Małej 398, NIP 5170359955
Mogą się Państwo skontaktować z Administratorem poprzez adres mailowy anita@greentech.rzeszow.pl, pisemnie na adres firmy bądź telefonicznie 781533080.
Dane osobowe są przetwarzane w celu realizacji zamówień składanych za pomocą konta w sklepie internetowym.
Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, jednakże konieczne w celu właściwej współpracy handlowej, realizacji zamówień jak również korzystania ze sklepu internetowego. Państwa dane nie są przekazywane do Państw trzecich. Państwa dane osobowe nie podlegają profilowaniu.
Zgadzam się Zrezygnuj