wyszukiwanie zaawansowane
1 » RODO2

Dodatkowe opcje przeglądania

SKLEP STACJONARNY

  • NIP: 517 035 99 55
  • E-mail:sklep@greentech.rzeszow.pl
  • Godziny działania sklepuDni powszednie: 7.00 - 17.00, Sobota - Niedziela: nieczynne

RODO

Informacja o przetwarzaniu danych osobowych
25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 17 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ( określenie jako ,, RODO „ , ,,ORODO” ,, GDPR” lub Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych ) . W związku z tym chcielibyśmy poinformować Państwa o przetwarzaniu Państwa danych oraz zasadach jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku . Poniżej znajdziesz podstawowe informacje na ten temat

Kto będzie administratorem Twoich danych ? Jak można się z nim kontaktować?
Administratorem Państwa danych osobowych jest: Anita Prokop prowadząca działalność gospodarczą pod nazwą Green-Tech Anita Prokop w Rudnej Małej 398, NIP 5170359955
Mogą się Państwo skontaktować z Administratorem poprzez adres mailowy anita@greentech.rzeszow.pl, pisemnie na adres firmy bądź telefonicznie 781533080.

Cel przetwarzania danych osobowy.
1. Dane osobowe są przetwarzane w celu bieżącej komunikacji z Administratorem, polegającej na współpracy handlowej służącej realizacji zamówień, wystawiania faktur VAT oraz wysyłania wiadomości drogą elektroniczną.
2. Dane osobowe są przetwarzane w celach ustalenia, obrony i dochodzenia roszczeń przez Administratora.
3. W przypadku założenia konta na w sklepie internetowym należącym do Administratora, dane osobowe są przetwarzane w celu realizacji zamówień składanych za pomocą konta w sklepie internetowym (www.greentech.rzeszow.pl). 4. Dane osobowe w postaci adresu email są przetwarzane w celu prowadzenia działań, polegających na przekazywaniu informacji o produktach oferowanych przez firmę Green-Tech Anita Prokop (branża BHP), promocjach, cennikach.

Czy podanie danych osobowych jest obowiązkowe?
Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, jednakże konieczne w celu właściwej współpracy handlowej, realizacji zamówień jak również korzystania ze sklepu internetowego. Przetwarzanie danych osobowych w postaci adresu email jest niezbędne do realizacji wskazanych wyżej celów oraz odpowiadających tym celom prawnie uzasadnionych interesów Administratora. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak niezbędne do wykonywania w/w czynności.

Komu możemy przekazać dane ?
Odbiorcami Państwa danych osobowych są firmy z , którymi Green-Tech Anita Prokop współpracuje aby w jak największym zakresie spełnić Państwa oczekiwania :
 Obsługi informacyjnej
 Obsługi księgowej i prawniczej
 Obsługi administracyjno – biurowej oraz magazynowej
 Obsługi hostingowej
 Obsługi transakcji bankowej
 Obsługi ubezpieczeniowej
 Obsługi transportowej
Oraz w celu realizacji zamówień Direct Service oraz zdobień towaru .
Od wszystkich produktów do których , przekazywane są dane osobowe wymagamy zachowania wysokich standardów bezpieczeństwa informacji .

Państwa dane nie są przekazywane do Państw trzecich.

Czy Państwa dane osobowe podlegają profilowaniu?
Państwa dane osobowe nie podlegają profilowaniu.

Do kiedy będziemy przechowywać Państwa dane ?
1. Państwa dane osobowe będą przetwarzane do momentu przedawnienia roszczeń z tytułu dostawy/sprzedaży towaru. 2. Dane osobowe w postaci adresu email będą przetwarzane do momentu przesłania przez Państwa do Green-Tech Anita Prokop informacji o zgłoszenia sprzeciwu.
3. W związku z utrzymaniem oraz komunikowaniem się przez strony internetowe do momentu posiadania konta na stronie internetowej
4. Każdy pracownik/osoba współpracująca z kontrahentem Administratora podana jako osoba kontaktowa będzie figurować w bazie Administratora do momentu:
- powzięcia przed Administratora informacji, iż nie współpracuje z kontrahentem
- Administrator zostanie zawiadomiony, że pracownik / osoba współpracująca nie będzie już osobą kontaktową w relacja Administrator – kontrahent
- poinformowała o zaprzestaniu przetwarzania jej danych osobowych przez Administratora

Jakie masz prawa w stosunku do Twoich danych ?
Osoba której dane dotyczą ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania , usunięcia ograniczenia przetwarzania prawo do przenoszenia danych , prawo wniesienia sprzeciwu. Cofnięcie zgody na przetwarzanie danych osobowych może zostać dokonane poprzez skontaktowanie się na podany numer lub adres poczty elektronicznej.
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości co do przetwarzania Państwa danych osobowych prosimy o kontakt na adres email lub nr telefonu
Przysługuje państwo do prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych . Jednakże w pierwszej kolejności zachęcamy do bezpośredniego kontaktu w celu wyjaśnienia jakikolwiek wątpliwości dotyczących Państwa danych osobowych .
Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Szanowny Użytkowniku !
Z uwagi na zmieniające się przepisy o ochronie danych osobowych, przekazujemy Państwu komplet informacji w związku z przetwarzaniem Państwa danych osobowych. Administratorem Państwa danych osobowych jest: Anita Prokop prowadząca działalność gospodarczą pod nazwą Green-Tech Anita Prokop w Rudnej Małej 398, NIP 5170359955
Mogą się Państwo skontaktować z Administratorem poprzez adres mailowy anita@greentech.rzeszow.pl, pisemnie na adres firmy bądź telefonicznie 781533080.
Dane osobowe są przetwarzane w celu realizacji zamówień składanych za pomocą konta w sklepie internetowym.
Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, jednakże konieczne w celu właściwej współpracy handlowej, realizacji zamówień jak również korzystania ze sklepu internetowego. Państwa dane nie są przekazywane do Państw trzecich. Państwa dane osobowe nie podlegają profilowaniu.
Zgadzam się Zrezygnuj